Bloc de tarda

Gemma Abrié

L’arribada casual d’un contrabaix a la vida de Gemma Abrié va marcar la seva trajectòria artística fa gairebé 10 anys. La cantant barcelonina va iniciar-se en l’estudi del contrabaix uns anys més tard de la mà del mestre Horacio Fumero, i poc temps més tard ja va adoptar aquest instrument com al seu acompanyant per a expressar-se musicalment, participant en diversos projectes com el trio femení WoM amb Clara Luna i Laia Fortià o el duo de contrabaixos amb Miquel Àngel Cordero. Després de 5 anys en aquests projectes i d’altres col·laboracions, presenta un concert en format “solo” en el que pretén mostrar la vessant més honesta i senzilla d’aquesta nova intèrpret, amb la veu i l’emoció com a elements vertebradors de l’expressió musical.

http://www.gemmaabrie.com

Sílvia Tomàs Trio

Sílvia Tomàs Trio el formen la cantautora Sílvia Tomàs i els músics Guillem Boada i Mateo Martínez al teclat i la guitarra flamenca. Les seves cançons despullen vivències, emocions, reflexions… que ressonen fortament entre les persones que en aquests temps que corren somien en un món millor –més just, més humà, més sostenible– i intenten caminar en aquesta direcció. Una veu plena de força i intensitat que fa arribar el missatge i toca l’emoció. La cantautora té tres discs autoproduïts: “Decido/Decideixo” (2012), “Desaprendiendo lo aprendido” (2014) i “Següent pas” (2017).

Des de l’organització del Festival volem aportar el nostre gra de sorra a reivindicar la cançó protesta, que continua éssent necessària ens els nostres dies.

http://silviatomas.net/

 

 

 

  • Lloc: Sala de Concerts de La Solana
  • Hora: 19.30h

detall

Bloc de nit

Pribiz

(folk-pop-indie)
Pribiz és un projecte que va començar amb els germans Anderson i Alan Pribizchuk. Componen en anglès i destaquen per la seva simplicitat i la seva ràpida connexió amb el públic. En aquesta ocasió presenten temes nous que acaben de sortir del forn i cançons del seu primer disc “CAROUSEL” resultat del premi de Movistar Artsy. Els dos germans estaran acompanyats de Judit Robles (teclat i veus) Cels Burgès (guitarra elèctrica) i Oriol Castells (bateria i veus)

Pribiz combina els estils folk, pop i indie. Si us agraden grups de l’estil de Mumford and Sons, The Lumineers o Two Door Cinema Club, no us ho podeu perdre!

Un concert representatiu del seu univers creatiu i que s’inspira en les músiques modernes, la tradició pròpia i les diverses músiques ancestrals del món, amb lletres que mesclen la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden.

http://pribizofficial.com/

 

 

http://https://youtu.be/3RcNo0qccTc

  • Lloc: Sala de concerts de La Solana
  • Hora: 22.30h.

Battle Smyth Aresté

En Pol Battle (cantant dels Ljubliana & the Seawolf), el cantautor australià Steve Smyth i el polifacètic músic Xarim Aresté es reuneixen en un espectacle únic i sincer. Un a un aniran despullant les seves cançons mentre que els altres les vestiran de melodies improvisades, de tensions que trencaran el cor de qui les canta. Així, l’espectacle camina per moments de solitud absoluta que contrasten amb l’energia més gipsy que els tres alliberen quan comencen a tocar plegats. Una trobada d’amics i amants de la música on l’energia del moment és vital per fer emergir les besties que tots duem dins.
Tres músics, tres amics, tres ànimes bessones que s’han trobat aquí i ara.
Un concert únic i qui sap si irrepetible!

 

Xarim elstres2 steve i pol

 

A més, podrem comptar amb les MUDES amb els respectius grups i la sessió dels  Djs Afro Caribbean Collective per tancar la nit.

 

detall

I a banda dels concerts dissabte, recordeu que diumenge a la tarda hi haurà el concert-espectacle de Lali BeGood, gratuït!

 

Lali BeGood és una cantautora barcelonina que fa kindie rock per al nen que portes de la mà i el que portes dins. El seu love’n’roll és una proposta fresca i personal en la manera de crear música i parlar amb pares i nens; lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme i bones vibracions. Arriba al Festival Muda amb Futur-Oh! (Lali BeGood, 2018), una nova entrega del kindie rock més familiar i transversal. Onze nous temes que transiten pel funky, el kip-hop, el reggae, el pop, el country, el rock, el folk i el swing balcànic. Un viatge sonor a través de diferents estils musicals ideal per compartir en família. Let’s love’n’roll!

Lali BeGood és una enamorada de la naturalesa i fan de tota bestiola que es mogui, les seves lletres parteixen de l’educació emocional i dels valors que haurien d’imperar en el s.XXI. La cooperació, l’amor per la natura, les energies renovables, l’exploració, acceptar la diferència i l’educació viva són temàtiques recurrents en la seva discografia. Destaquen en aquest sentit els seus dos últims àlbums: “En un planeta blau” (Discmedi/Warner) i “Futur-Oh!”, que s’estrena aquest 23 d’abril de 2018.

 

 

 

detall

Comments are closed.