Taller “Retrobament amb la saviesa medicinal

A càrrec d’Herbes de l’Alt Pirineu

La humanitat fa segles que remena amb les plantes per fer-se la seva farmaciola…pot ser que haguem oblidat aquesta informació tant ancestral? Podem utilitzar els sentits per fer aquesta descoberta? Existeixen més infusions més allà de la camamilla i la tila? Taller per recordar allò que sabem, però no sabem que sabem!

Herbes de l’Alt Pirineu és un projecte agrícola familiar, emmarcat dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu, amb plantes aromàtiques i medicinals que treballa tot el procés, desde el cultiu i recol·lecció silvestre, secat, triat i envasat artesanal.
Estimem la terra i creiem en una manera de viure d’ella i en ella, retornant-li més del que ens aporta!

www.herbesdelaltpirineu.com

 • Hora i lloc: a les 11h a la plaça de Burg
 • Activitat gratuïta adreçada a nenes i nens.

 

 

 

Taller “Fem la flor del MUDA”

L’artista Cintapintanúvols ens proposa fer la flor de la noia del MUDA. Tots i totes podrem fer una o més flors, per omplir de vermell el públic del MUDA, grans i menuts, ens vestirem i donarem una pinzellada  de color al nostre cos. Us podreu posar la flor als cabells, a la roba, al barret… on vulgueu!!!

Farem un jardí de flors en moviment regades per les notes de música dels concerts del MUDA.

 • Hora i Lloc : A partir de les 11h i durant tot el matí a la Sala de Concerts.
 • Activitat gratuïta adreçada a tots els públics.

 

La Gran MUDA

Amb Ravid Goldschmidt

La Gran Muda, serà un acte molt especial. Un músic ens guiarà fins al lloc escollit.

Cautivat per el so del Hang, va adquirir el seu primer Hang el 2002. Es va traslladar al desert, on el seu silenci I el pacífic entorn li van servir per aprofundir en el coneixement del Hang. Posteriorment es va presentara Suissa, a casa dels constructors del Hang, on va aprendre sobre la seva construcció I tècnica d’afinació I involucrant-se en el seu perfeccionament. En l’actualitat Ravid és un dels màxims exponents I intèrprets del Hang a nivell mundial, amb una valiosa aportació sobre tècniques del instrument, interpretant I captivant amb el seu so bell I profund.

Diumenge Ravid ens oferirà un concert molt especial. Serà el primer acte que s’oferirà a la recentment reformada ermita de Santa Maria de la Serra de Farrera. En un entorn privilegiat podrem gaudir de la seva música I d’un seguit de mudes amb una de les ballarines convidades junt amb altres músics del Festival. Sense cap dubte serà una Gran Muda!

www.ravidgoldschmidt.com 

El hang és un instrument musical de percussió de recent creació. Va ser creat l’any 2000 per Felix Rhoner I Sabina Schärer, de la companyia PANArt, a Suissa. Hang en l’idioma bernès significa “mà”. Aquest instrument és el resultat de molts anys d’investigació amb l’acer I altres instruments de percussió. El hang te varies afinacions per poder conseguir diferents sons. Hi ha llista d’espera per aconseguir-ne un!
 https://www.youtube.com/watch?v=03_ZzsHH2mA

 

 • Hora i Lloc : A les 12.45h. a la Plaça de Burg per anar a l’ermita.
 • Activitat gratuïta adreçada a tots els públics.

 

 

 

Acció artística “site specific” amb llana Xisqueta

Amb l’artesana de l’associació Obrador Xisqueta, Carme Vergés Minguella i la seva directora Mariona Lloret

obrador xisqueta

Per a qui no hagi fet mai ganxet, la Carme els ensenyarà a fer els primers punts i per a qui ja en sapigueu, triarem un espai de la plaça o de la Solana on crearem conjuntament una peça artísitica que quedarà integrada al lloc. Tots som artistes!

 • Horari: Diumenge 25 de juny a les 11h. hores.
 • Lloc: Plaça de Burg.
 • Activitat gratuïta adreçada a tots els públics.

 

 

 

 

Espectacle-concert amb Lali BeGood

 

Lali BeGood és una cantautora barcelonina que fa kindie rock per al nen que portes de la mà i el que portes dins. El seu love’n’roll és una proposta fresca i personal en la manera de crear música i parlar amb pares i nens; lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme i bones vibracions. Arriba al Festival Muda amb Futur-Oh! (Lali BeGood, 2018), una nova entrega del kindie rock més familiar i transversal. Onze nous temes que transiten pel funky, el kip-hop, el reggae, el pop, el country, el rock, el folk i el swing balcànic. Un viatge sonor a través de diferents estils musicals ideal per compartir en família. Let’s love’n’roll!

La Lali és una enamorada de la naturalesa i fan de tota bestiola que es mogui, les seves lletres parteixen de l’educació emocional i dels valors que haurien d’imperar en el s.XXI. La cooperació, l’amor per la natura, les energies renovables, l’exploració, acceptar la diferència i l’educació viva són temàtiques recurrents en la seva discografia. Destaquen en aquest sentit els seus dos últims àlbums: “En un planeta blau” (Discmedi/Warner) i “Futur-Oh!”, que s’estrena aquest 23 d’abril de 2018.

 

 • Hora i Lloc: A les 18.30 a la Plaça
 • Activitat gratuïta adreçada a tots els públics 

 

 

 

Maridatge de vi i formatge locals

Cervesa C13formatgeries artesanes del Pallars 

Un privilegi poder oferir aquest maridatge entre dos artesans del Pallars Sobirà, que ofereixen productes de gran qualitat i amb un èxit creixent. Tastarem les millors cerveses artesanes del la C13, fetes a la Pobla de Segur combinats amb les novetats de les formatgeries artesanes del Pallars: Tros de Sort, Altron i Casa Mateu.

 • Horari i Lloc: 18h. a la Plaça de Burg
 • Preu: 7€

 

Sessió

 

DirtyBrown es la mescla de la nit mes fosca i rockera de #lleida amb el reggae de #bellpuig. 3 amics units pels ritmes salvatges i calents que es complementen per oferir nit i dia un recorregut per la música en format vinil, sense vergonya ni filtres. Passant del rock al soul i del reggae a la cumbia sense deixar respirar

En definitiva, un expert en la matèria per fer-nos ballar fins ben entrada la nit de dissabte!

 • Horari i Lloc: 1h a la Plaça

 

Comments are closed.