Menjar al MUDA

La cuina durant el Festival MUDA, la portaran bons cuiners i veïns de les nostres contrades.  Amb la seva dedicació procuren elaborar plats amb producte local i de temporada, d’obradors artesans i sempre que es pot, ecològics. Sense sofisticacions, abraçant la cuina tradicional i buscant l’equilibri entre la salut i el gaudi!!! D’aquesta manera volem donar suport als productors locals, a la recuperació de la petita pagesia i retornar poc a poc a una alimentació més equilibrada per al nostre cos i el nostre entorn, d’acord amb la natura que ens envolta i la nostra genètica ancestral.

Per dinar, el Michael de Farrera i el Javi d’Alendo elaboraran una fantàstica paella. Hi haurà un menú tancat i s’haurà de comprar prèviament el tiquet (desde dissabte a la tarda al punt d’informació), per fer més àgil el desenvolupament de les activitats.

El bar estarà obert durant el Festival des de les 11h del matí, fins ben entrada la nit. Per facilitar l’organització i per acostar el menjar al públic, habilitem un espai de taules i cadires a la plaça del poble on servirem els menjars i beures.

Per sopar l’Oriol de “És Pallarès” estarà a la vostra disposició amb plats amb ingredients locals, diumenge també ens acompanyarà amb postres ben apetitosos!  Es serviran també a la plaça per així gaudir tots junts, en un entorn obert, de la possibilitat de compartir el menjar i la música.

Dissabte, 30 de juny. Sopar (a partir de les 19h)

  • “És Pallarès”
    És una iniciativa gastronòmica ubicada al Pallars Jussà. Fruit d’anys d’experiència en el món de l’hostaleria i la cuina ens hem instal·lat en un nou obrador per tal d’elaborar productes artesanals i de qualitat. Seguim realitzant serveis de catering, activitat que ja vam iniciar al 1999 amb l’empresa “a taula!”.
    La prioritat és oferir un producte de qualitat; és per això que utilitzem matèria primera natural, de proximitat i ecològica, i l’elaborem artesanalment.

http://www.espallares.com/es/

 

Diumenge,  1 de juliol. Dinar (a partir de les 14h.)

  • Amanida verda de temporada i amanida de ceba tendra amb olives.
  • Paella de verdures i paella de carn
  • Meló i Síndria

 

 

També es serviran aperitius, pastissos i berenars. I a les 18h. el maridatge amb formatges artesans de gran qualitat i cervesa artesana de la C-13. Maridatge liderat per en Josep del Tros de Sort i en Miquel de la C-13.

Preu del dinar

  • Menú: 12€ (inclou 1er, 2on, postre, vi i aigua)
  • Plats individuals: 6€ els primers, 8€ els segons

 

Comments are closed.