En aquest festival volem que la música vagi lligada al cos i el cos a la dansa. Per això hem creat les MUDES.
Són peces curtes fruit de la col·laboració entre els músics dels concerts i quatre ballarines convidades. Les Mudes estan creades específicament per al Festival a través d’un procés on la improvisació i l’atmosfera del lloc tenen un paper molt important. Les ballarines que donaran vida a les mudes són Sara García-Guisado, Magí Serra i Anna Rubio.
Aquestes petites peces de ben segur incrementaran la creativitat i qualitat de la proposta musical i desitgem que contribueixin a apropar la dansa a nous públics i a enriquir de textures els concerts.

Sara García-Guisado

La Sara és ballarina, docent, creadora i impulsora de nombrosos projectes artístic-culturals amb caràcter experimental, social i investigador, tant per a l’evolució de processos creatius de caràcter interdisciplinari (moviment, art i tecnologia en espais arquitectònics singulars), com campanyes de sensibilització i acostament a les Arts del moviment en àmbit rural. Ha treballat des de diferents apostes artístiques a Catalunya, diferents regions d’Espanya, Portugal, Itàlia, França i Dinamarca. Aquesta ballarina extremenya afincada fa molts anys a Catalunya aportarà al MUDA l’experiència i bon fer en les arts del moviment aplicades a l’entorn rural i natural del nostre territori.

http://saragarciaguisado.wixsite.com/artesdelmovimiento

 

  

 

 Aina Gargallo

L’Aina és ballarina, professora i coreògrafa freelance. Ha ballat amb diferents companyies del Regne Unit i d’Espanya, sent els darrers anys membre de la Companyia AGITART i col·labora amb altres artistes creant i interpretant peces de dansa i dansa-teatre, de les quals us en citem algunes:

  • Hand Made Dance i Pelayo Méndez – CROMA – La Mercè 2016 – Projecte guanyador del Creative Ring Challenge (setembre 2016)
  • El Yiyo i Rara Productions – Trilogía Flamenca – Teatre Casino de l’Aliança, Poblenou, Barcelona (juny 2016)
  • Hand Made Dance – Tulips – Dia Internacional de la Dansa 2016 – Plaça de Catalunya, Sant Boi de Llobregat (abril 2016)
  • Lush Fields – NunArt Guinardó, Barcelona (febrer 2016)
  • Companyia AGITART – Anhel – Festival Llum BCN 2016 i Festes de Santa Eulàlia 2016
  • Aina Gargallo – Temps de Papallones – Dia Internacional contra la Violència vers les Dones 2015 – Plaça de l’Ajuntament, Mataró.
  • Hand Made Dance i Pelayo Méndez – CROMA – Concurs ‘Future Internet – Performing Arts’ premiat per la Direcció de Creativitat i Innovació de L’Institut de Cultura de Barcelona (octubre 2015)

L’Aina ens aportarà art i bellesa amb els seu moviment.

       

 

Junyi Sun

Juny Sun és ballarí de les companyies Sol Picó, Senzatempo i Roberto G. Alonso i practicant d’arts marcials des de l’Any 2004. Ha rebalat en divesos projectes professionals i coreogràfics com Kyla (Adrian Devant), El Bolero de Ravel (Bejart Ballet Lausanne), Prisonnière’s (Compagnie du Sarment), Show must go on (Jérome Bel), Caída libre (Sharon Fridman) i Toni Mira, entre d’altres.

Al 2013 va fundar la companyia Kernel Dance Theatre que actualment dirigeix i coreografia. Un gran valor de la dansa contemporània del nostre país que aportarà originalitat i frescor al Festival.

  

 

 

Anna Rubio

Creadora, ballarina i terapeuta a través del moviment i la dansa. Treballa principalment en espais a l’aire lliure, “site specific”. Alguns dels seus darrers treballs són: All the trees I met, El ressò de les ermites, The seeds of the wind. Ha participat en diferents festivals com Saó, MAU, MIAU, Candi Suko (Indonèsia), FesCamp, Apple Fest. (Letònia). Actualment participa del projecte europeu d’art i ecologia Frontiers in Retreat.

www.dansanatura.com

IMG_0094

 

 

Comments are closed.