Menjar al MUDA

La cuina durant el Festival MUDA, la portaran bons cuiners i veïns de les nostres contrades El Raimon del Bosc de Virós i el Javi i el Mikel de la Coma de Burg, que amb la seva dedicació procuren elaborar plats amb producte local i de temporada, d’obradors artesans i sempre que es pot, ecològics. Sense sofisticacions, abraçant la cuina tradicional i buscant l’equilibri entre la salut i el gaudi!!! D’aquesta manera volem donar suport als productors locals, a la recuperació de la petita pagesia i retornar poc a poc a una alimentació més equilibrada per al nostre cos i el nostre entorn, d’acord amb la natura que ens envolta i la nostra genètica ancestral.

Per dinar hi haurà un menú tancat i s’haurà de comprar prèviament el tiquet, per fer més àgil el desenvolupament de les activitats.

El bar estarà obert durant el Festival des de les 11h del matí, fins ben entrada la nit. Per facilitar l’organització i per acostar el menjar al públic, habilitem un espai de taules i cadires a la plaça del poble on servirem els menjars i beures.

Per sopar hi haurà un assortiment d’entrepans amb ingredients locals, amb l’especialitat de la casa, el “Muda” i alguna sorpresa ben apetitosa.  Es serviran també a la plaça per així gaudir tots junts, en un entorn obert, de la possibilitat de compartir el menjar i la música.

Els entrepans freds i pastissos es serviran a partir de les 18h.

Dissabte, 24 de juny. Sopar (a partir de les 19h)

  • Entrepans i pizzes
  • Entrepà MUDA
  • Pastissos

Diumenge,  25 de juny.  Dinar (a partir de les 14h.)

  • Amanida verda de temporada i amanida de ceba tendra amb olives.
  • Paella de verdures i paella de carn
  • Copa de xocolata i crema de llimona.

Preus:

  • Menú: 12€ (inclou els tres plats, aigua i pa)
  • Plats individuals: 6€ els primers, 8€ els segons
  • Postres: 4,50€

 

Comments are closed.