Cercle de percussió (Drum Cercle)

Santi Carcasona

Un dels grans percussionistes catalans, el SANTI CARCASONA, ens oferirà un “DRUM CIRCLE”(cercle de percussió) per a tothom.
Un espai per gaudir, sentir, experimentar, descobrir, trobar llibertat, …i formar part d’una orquestra de percussió única i irrepetible!

www.drumcircle.cat

 • No calen coneixements musicals previs.
 • Hi haurà instruments a disposició de tothom
 • Els menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats dels pares o tutors

FUNDACIÓ PERE TARRÉS:

FC BARCELONA – HANDBOL

 • Hora i lloc: a les 16.30h a la plaça de Burg.
 • Activitat gratuïta adreçada a tots els públics

 

DRUM CIRCLE 23DrumCircle-fons

 

 

 

Concert vermut

Lu Rois

 

Una jove sabadellenca que amb la seva veu dolça i vibrada, la música que embolcalla  i les lletres plenes de poesia està captivant el públic català. El llenguatge musical amb atmosferes intimistes i delicades es converteix en el llenguatge de la seva ànima.

El desembre del 2014, la Lu Rois va publicar el seu primer disc ‘Camí del Far’. En aquest primer treball, la cantant i pianista, es mostra al públic sense embuts, amb total transparència i sincera emotivitat. El desembre del 2014, la Lu Rois va publicar el seu primer disc ‘Camí del Far’. En aquest primer treball, la cantant i pianista, es mostra al públic sense embuts, amb total transparència i sincera emotivitat. I acaba de publicar l’ EP ‘A Cau de Lluna’, un avançament del proper disc on es presenta amb llum pròpia, intensitat i molta potència progressiva (amb les col·laboracions de Carles Belda (acordió) i Abel Parra (violí).

La podrem gaudir a l’aire lliure on el paisatge i els sons del prat l’acompanyaran amb el seu piano.

 

 • Hora i Lloc : A les 13h. a la Plaça de Burg.
 • Activitat gratuïta adreçada a tots els públics.

Taller de ganxet amb llana Xisqueta

impartit per l’artesana de l’associació Obrador Xisqueta, Carme Vergés Minguella.

obrador xisquetaTaller per a tots els públics i per a tots els nivells. Ens relaxarem fent ganxet amb un entorn inigualable i bona música, que més es pot demanar!!

Per a qui no hagi fet mai ganxet, la Carme els ensenyarà a fer els primers punts i per a qui ja en sàpiga s’enduran una peça bonica i útil (un agafador o uns “estalvis”) feta amb material natural del territori com és la llana Xisqueta.

 • Horari: Dissabte 25 de juny a les 16 hores.
 • Lloc: Plaça de Burg.
 • Activitat gratuïta adreçada a tots els públics.

Dins la Panxa del LLop

Cia. De Paper

La Núria Lozano i el Joan Alfred Mengual ens descobriran un món a partir de titelles de paper i cançons d’allò més especials que ens transportaran al bosc.

Al bosc no s’hi val a badar. Un descuit i serviràs de dinar a qualsevol bestiola!

Dins la panxa del llop ens passeja per mons fantàstics i paisatges fabulosos: estómacs plens de vida i alegria.

Titelles d’ombres, teatrins de paper i cançons fetes a mida.

Un retrat de la cadena alimentària amb humor i molta música.

 

 • Hora i Lloc: A les 11.30 a la Sala de Concerts
 • Activitat gratuïta adreçada a tots els públics (aconsellat a partir de 3 anys)

 

 

 

 

Amb el suport del Parc Natural de l’Alt Pirineu

 

Maridatge de vi, formatge i pa locals

Vi Batlliu de Sort, formatgeria Casa Mateu i Forn artesà de Mencui

Un privilegi poder oferir aquest maridatge entre tres artesans del Pallars Sobirà, que ofereixen productes de gran qualitat i amb un èxit creixent.

 • Horari i Lloc: 18h. a la Plaça de Burg
 • Preu: 6€

Sessió Katalyst (dj set)

JOAN KATALYST és membre i fundador de The katalysts Barcelona, reconegut col·lectiu de música electrònica de la ciutat comtal.

La projecció de The katalysts comença al 2012 quan 4 amants de la música electrònica s’ajunten amb l’únic motiu d’organitzar events per als seus i disfrutar, no es pensaven pas que arribarien a montar festes a les sales mes emblemàtiques de Barcelona com la Sala Apolo o el City hall, que actuarien als millors clubs del país com Space Ibiza o Razzmatazz, ni que compartirien cartell amb artistes de la talla de Vitalic, Pendulum o Alexander Kowalski.

Joan Katalyst es podria dir que és el Dj més eclèctic del col·lectiu, la seva passió per tota la música que va desde els 60’s fins la actualitat, fa que sigui un Dj amb un repertori de temes molt complet, i que mai es tanqui a un estil de música en concret. En aquest cas, ens farà ballar amb un set enfocat tant a la electrònica com a la música negra, Funky, Disco, Swing, House, copc Hip-hop… En definitiva, bona música per fer-nos ballar!!!

 • Horari i Lloc: 1h a la Sala de Concerts de La Solana

10462527_486878448111341_7304506984687081981_n10616531_855430891134798_8940217639548159772_n

Comments are closed.