Les Mudes

En aquest festival volem que la música vagi lligada al cos i el cos a la dansa. Per això hem creat les MUDES.

Són peces curtes fruit de la col·laboració entre els músics dels concerts i quatre ballarines convidades. Les Mudes estan creades específicament per al Festival a través d’un procés on la improvisació i l’atmosfera del lloc tenen un paper molt important. Les ballarines que donaran vida a les mudes són Arantza López, Lu Arroyo, Alexandra Carré i Anna Rubio.

Aquestes petites peces de ben segur incrementaran la creativitat i qualitat de la proposta musical i desitgem que contribueixin a apropar la dansa a nous públics i a enriquir de textures els concerts.

 

Lu Arroyo

Foto Lu

Percussionista corporal i ballarina. Ha treballat amb la Cia. Mayumana i amb la ultima producció mentada pel

Cirque du Soleil – “Sama- Sama” entre d’altres. Co fundadora de Ses Dones. Cia. d’Improvisació i composició instantània. Combina la pedagogia amb la creació i direcció d’espectacles.
www.percussio-corporal.com

 

 

Alexandra Carré

Alexandra CarréCoach assistit amb cavalls i ballarina. Ha treballat amb la Cia. Malpelo, Energydance entre d’altres i ha co-dirigit interpretat els espectacles Moi Même. Cia Impàs o “Duerme amapola duerme”, entre altres.Combina el món del cavall amb la creació i el moviment.

www.pnlcat.com

 

pepe sales 00003-web

 

Arantza López

Màster en  Dansa Moviment Teràpia. Es forma en dansa i teatre amb coreògrafs i mestres d’àmbit nacional i internacional. Va començar a impartir classes d’expressió i dansa abans de ser major d’edat. Des de llavors s’ha centrat en la dansa com a mitjà d’expressió i comunicació.  Des de 1996 ha treballat en nombrosos projectes amb companyies professionals de dansa, a escoles públiques i a entitats públiques i privades on la dansa i la pedagogia han estat una eina bàsica d’inclusió social. Des del 2001 ha desenvolupat la seva faceta escènica, treballant com a intèrpret i creadora en diversos espectacles i companyies. Al 2012, juntament amb l’actor i performer David Franch, funda Labuena Compañía.

www.labuenacia.com

Fotos de Begoña Bah

13236223_10208172395802138_1379740235_n13249543_10208172396362152_64828978_n

 

Anna Rubio

Creadora, ballarina i terapeuta a través del moviment i la dansa. Treballa principalment en espais a l’aire lliure, “site specific”. Alguns dels seus darrers treballs són: All the trees I met, El ressò de les ermites, The seeds of the wind. Ha participat en diferents festivals com Saó, MAU, MIAU, Candi Suko (Indonèsia), FesCamp, Apple Fest. (Letònia). Actualment participa del projecte europeu d’art i ecologia Frontiers in Retreat.

www.dansanatura.com

IMG_0094

 

 

Comments are closed.