Concerts + Mudes del Festival Muda 2019

Els concerts de tarda

La Gran Muda amb Roser Gabriel i Maria Coma

 

Maria Coma

Vocalista, Compositora, Improvisadora i Educadora Somàtica del Moviment (Body-Mind Centering®), en un camí on s’hi creuen Música, Mindfulness, Treball Corporal i diverses pràctiques Vocals i Espirituals.

https://vimeo.com/mariacoma

Roser Gabriel

Roser Gabriel, acordionista pallaresa. L’interès per coneixer altres cultures i seguir expandint la seva formació la porta a Finlandia on actualment estudia el master en Global Music a la Sibelius Academy de Helsinki. Interessada en conèixer altres cultures però sempre mantenint un ull al Pirineu i en la búsqueda de la seva identitat musical i artística molt arrelada a les muntanyes Pirinenques. Tàntals és un dels projectes de músiques del món que té actualment arrelat a Catalunya. Trucatma, un projecte nascut a Finlàndia de la col·laboració amb música nepalesa, la porta al Nepal on s’ha endinsat amb la seva cultura, aprenent la seva música, participant en projectes musicals i socials sempre amb el so del seu acordió.

https://tantalgrup.wixsite.com/tantal/rosergabriel

Lloc: Sala de Concerts de La Solana

Hora: 17h, Compra entrades anticipades ara

Evoéh

Evoéh és una iniciativa artística, creada per l’Ariana Barrabés i en Jesús Olivares, amb la intenció de donar una nova visió a la música i la poesia del nostre voltant. Amb la pràctica artística volen omplir l’espai d’emocions i construir ponts entre la dansa i estils musicals molt variats.
Emoció, veu, tradició, paraules, dona, acords, sefardita, versos… Evoeh ens porta un recital cantat amb precioses poesies i melodies de molt diversos orígens i èpoques.
Ho gaudirem molt! segur!


Ariana Barrabés Romeo– Veu, panderos i pandereta.
Jesús Olivares Heredia– Guitarra, llaüt, baglama, ngoni (arpa africana) i pandero. 

http://evoeh.es

Lloc: Sala de Concerts de La Solana

Hora: 18.30h, Compra entrades anticipades ara

Entrades a taquilles

La compra anticipada online s'ha acabat. Compreu les entrades a taquilla al festival.

Els concerts de nit

Acompanyaran a aquests artistes les “Mudes” actuacions de Dansa improvisada.

Rúpits

Pop festiu

La trajectòria de Rúpits va començar fa cinc anys quan una colla d’amics de Gironella van decidir unir les seves forces per donar sortida a les seves inquietuds musicals i creatives. Fins ara, han enregistrat dos treballs: un EP autoeditat el 2015 i el disc ‘Imperfeccions’ (U98 Music, 2017). El 2016 van guanyar el concurs Sona9 del 2016, la qual cosa els va portar a actuar a l’edició del Canet Rock del mateix any.

‘Imaginari’, és el seu nou treball produït als Bucbonera Studios amb Tomàs Robisco, i masteritzat als estudis Abbey Road de Londres, va més enllà del seu anterior paisatge sonor, però sense abandonar ni el so analògic ni el segell propi de les cançons: melodies obstinades de guitarra i vents, tornades enganxoses i un to molt festiu i rítmic. Rúpits també amb comptat amb l’ajuda de Jordi Costa ‘Sec’ (ex-Strombers) en la preparació, execució i interpretació de les veus.

Rúpits busquen protegir tothom de la pluja de negativitat i accions desgraciades de la societat, i proporcionar un aixopluc ple de felicitat pragmàtica. És un imaginari on cadascuna de les peces musicals estan relacionades amb un objecte, símbol o acció representatives d’un univers carregat de solucions per a els problemes del dia a dia.

www.rupits.com

Lloc: Sala de Concerts de La Solana

Hora: 22h, Compra entrades anticipades ara

Petit de Cal Eril

 

L’expansió accelerada de l’univers no s’explicaria sense la presència d’una misteriosa energia fosca que ningú ha pogut percebre mai. El Petit de Cal Eril se suma a aquesta hipòtesi amb un nou disc que travessa el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable. “Energia fosca” (2019) entra en íntima col·lisió amb els precedents “La força” (2016) i el celebrat “△” (2018), arrodonint un cicle de creixement forjat tenaçment des de la trinxera i en primera persona: amb un inusitat ritme de producció de discos i sense parar de tocar en directe. El Petit de Cal Eril són Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria), Jordi Matas (guitarra de 12 cordes i teclats) i Joan Pons (veu i guitarra).

 

http://www.bankrobber.net/ca/el-petit-de-cal-eril

 

http://elpetitdecaleril.com/video/

Lloc: Sala de Concerts de La Solana

Hora: 23.30h, Compra entrades anticipades ara

Anti Dijei

 

Una sessió de Dijei única, sota les estrelles de la Coma de Burg per fer-nos ballar fins ben entrada la nit de dissabte!

Lloc: Sala de Concerts de La Solana

Per tancar la nit, Compra entrades anticipades ara

ABONAMENTS DELS CONCERTS

A taquilla (ds 22 de juny):

  • Abonament MUDA (Concerts, Mudes, taller Maria Coma i dinar) 50€
  • Abonament Concerts (Concerts + Mudes de tarda i nit) 30€
  • Abonament Nit (concerts i mudes de nit i sessió antidijey) 25€
  • Taller Maria Coma 10€
  • Dinar 12€

* Entrada gratuïta pels infants de fins a 8 anys

Comments are closed.