En aquest festival volem que la música vagi lligada al cos i el cos a la dansa. Per això hem creat les MUDES.

Són peces curtes que podreu gaudir entremig dels concerts i que configuren la Gran Muda. Són fruit de la col·laboració entre els músics dels concerts i quatre ballarines convidades. Les Mudes estan creades específicament per al Festival a través d’un procés on la improvisació i l’atmosfera del lloc tenen un paper molt important. Les ballarines que donaran vida a les mudes són Sara Pons i Virginia Joëlle i potser alguna sorpresa.

Aquestes petites peces de ben segur incrementaran la creativitat i qualitat de la proposta musical i desitgem que contribueixin a apropar la dansa a nous públics i a enriquir de textures els concerts. 

Virginia Joelle

Treballa el seu cos des de molt petita rebent classes de Dansa Clàssica, Jazz i Claqué a Coco Comín. A l’any 2004 s’endinsa en el món de la Dansa Oriental i més tard en la Dansa Persa Clàssica i Contemporània, Danses de l’Afganistan, Tajikistan, Uzbekistan, Danses Gitanes Turques, Gir dels Dervitxos, Danses Balcàniques i Russes.
Actualment continua estudiant Dansa Clàssica a Girona i Flamenc a Barcelona i desenvolupa el seu propi estil: Dansa Etno Contemporània.

Forma part de la Cia. Un Sol Traç, la Cia. Drakonia i treballa habitualment amb el Pedro Burruezo, la Maia Kanaan i l’ Aniol López.
La seva principal feina, interpretar bellesa; almenys així ens ho sembla a nosaltres.

Perfil FB

Sara Pons

La Sara Pons, posarà cos i emoció a la música del Festival. 
Formada en dansa clàssica, contemporània i flamenc; als 15 anys comença a investigar amb l’art del Clown. Al 2004 entra a la seva vida el Body weather, al 2008 forma juntament amb Ricardo Mora, Cia.Elotro.
Ha treballat amb Malucada, Colectivo no apto, Proyecto pez, Nats Nus amb els espectacles “Minimón” i “Wabisabi” (programat al Victory Theater, New York) i el passat novembre ha estrenat “Take time”, a Berlin.
La Sara, a més, treballa també com a pedagoga de Body Weather i com a coreògrafa en diversos projectes a Anglaterra.

 

Perfil FB

Anna Rubio

Creadora, ballarina i terapeuta a través del moviment i la dansa. Treballa principalment en espais a l’aire lliure, “site specific”. Alguns dels seus darrers treballs són: All the trees I met, El ressò de les ermites, The seeds of the wind. Ha participat en diferents festivals com Saó, MAU, MIAU, Candi Suko (Indonèsia), FesCamp, Apple Fest. (Letònia). Va ser seleccionada pel projecte europeu d’art i ecologia Frontiers in Retreat (2014-2017), on va presentar la peça Without a tree I’m a dead woman (Helsiniki, 2017). Actualment està treballant en el 2on Cicle d’intervencions artístiques en arbres monumentals de l’Alt Pirineu que s’estrenarà el proper octubre, entre d’altres projectes.

www.dansanatura.com

Comments are closed.