En aquest festival volem que la música vagi lligada al cos i el cos a la dansa. Per això hem creat les MUDES.
Són peces curtes fruit de la col·laboració entre els músics dels concerts i quatre ballarines convidades. Les Mudes estan creades específicament per al Festival a través d’un procés on la improvisació i l’atmosfera del lloc tenen un paper molt important. Les ballarines que donaran vida a les mudes són Mireia Puig, Gemma Peramiquel, Guillem Jiménez i Anna Rubio.
Aquestes petites peces de ben segur incrementaran la creativitat i qualitat de la proposta musical i desitgem que contribueixin a apropar la dansa a nous públics i a enriquir de textures els concerts.

Mireia Puig

Ballarina i creadora. Ha col•laborat amb la Cia. 360 grados (“La ventana de tu mirada” i “Slaves and plastics”) i la Cia. Proyecto Experimental (“Éxodo”), entre d’altres. També ha ballat al Festival Nunoff, Festival Stripart, ESMUC, Nunart Guinardó, C.C.Albareda,…projectes propis com “In life”, així com posant la dansa a espectacles de música en directe.

La Mireia Puig omplirà de delicadesa la música.

          

 

 Glòria Llevat

La barcelonina Glòria Llevat es va graduar en dansa contemporània al Real Conservatorio de Madrid, on va treballar amb coreògrafs com Jose Reches y Pedro Berdäyes. A Londres va formar part de la Guarini Dance Company, amb el coreògraf Ponciano Almeida. De retorn a Barcelona, s’incorpora a la companyia Nats Nus dansa, de Toni Mira. També colabora amb la ballarina i coreògrafa de circ Dos Puntos i actualment fora part de la companyia Gemma Peramiquel, amb qui guanya el premi Remou-te amb la peça Lumox. Recentment crea el col·lectiu de dansa Hàbitat, junt amb la ballarina Davínia Descals amb qui està en procés de creació de la propera obra. Els darrers anys, combina el seu treball com a ballarina amb el de docent.

La Glòria ens aportarà qualitat i bellesa amb els seu moviment.

                       

Guillem Jiménez

Guillem Jiménez, és una gran promesa de la dansa a Catalunya. Ja de ben petit es va iniciar a la dansa a l’escola Oriol Martorell (on compaginava els estudis primaris amb la música i la dansa). Desde llavors, no ha deixat de formar-se en arts escèniques, on ha trobat un potent registre d’expressió artística. Actualment està finalitzant la formació en coreografia en el Conservatori Superior de Dansa de Barcelona.

El Guillem, compagina la realització de projectes propis amb col·laboracions amb altre artistes.

Una dansa fresca amb una personalitat inusitada per la seva joventut, que de ben segur donarà molt que parlar.

 

Anna Rubio

Creadora, ballarina i terapeuta a través del moviment i la dansa. Treballa principalment en espais a l’aire lliure, “site specific”. Alguns dels seus darrers treballs són: All the trees I met, El ressò de les ermites, The seeds of the wind. Ha participat en diferents festivals com Saó, MAU, MIAU, Candi Suko (Indonèsia), FesCamp, Apple Fest. (Letònia). Actualment participa del projecte europeu d’art i ecologia Frontiers in Retreat. El seu darrer projecte ha estat en residència a Helsinki, Without a tree I’m a dead woman (2017). Actualment està treballant en un Cicle d’intervencions artístiques en arbres monumentals de l’Alt Pirineu que s’estrenarà el proper octubre.

www.dansanatura.com

IMG_0094

 

 

 

 

Comments are closed.