Allotjament

En aquest apartat us explicarem la logística que necessitareu per arribar i allotjar-vos. Al mateix poble de Burg, com als demés punts del municipi de Farrera, existeix una oferta generosa d’allotjaments de tot tipus, així com indrets condicionats per l’acampada lliure. A continuació us facilitem un llistat amb els allotjaments més pròxims així com la relació de les poblacions del voltant on de ben segur trobareu l’opció que més us convenç.

Cases rurals, hostals i refugis

Associació de Cases de Turisme Rural del Pallars Sobirà

Casa rural Casa Bonicoy, a Burg
Casa rural Casa Llucio, a Farrera
El Centre d’Art i Natura, a Farrera
Casa rural La Comella, a Tírvia
Hostal Nadalet de Tírvia
Casa rural Maria Antònia, a Montseclado
Hostal Lo Paller del Roc a Montesclado
Refugi d’Estaon, a Estaon

Acampada lliure regulada a Burg:

3€ per persona i nit. Contacteu: 652214161 o per correu electrònic a info@festivalmuda.cat per reservar lloc fins el 21 de juny.

Càmpings:

Càmping Riberies a Llavorsí
Ribera de Cardós
La Borda del Pubill
Càmping Vallferrera a Alins

Aparcament:

Comptareu amb el suport dels nostres col·laboradors per tal de trobar un lloc proper i apropiat per aparcar. Us recomanem venir amb temps als actes i aparcar al voral de la carretera encarant el vehicle cap a baix (direcció Tírvia)

Com arribar:

Barcelona, A2 fins a Cervera Nord, sortida direcció Agramunt (L303), Artesa de Segre, Port de Comiols, Tremp, Pobla de Segur, Sort, Llavorsí, rotonda, passada la rotonda girar a la dreta a 500m per un pont direcció Tírvia, al mig de Tírvia girar a l’esquerra cap a Burg, que hi arribeu en cinc minuts. La Solana de la Coma de Burg està sortint de Burg a l’esquerra, sobre la plaça de l’Ajuntament.

Distàncies

Tírvia – Burg, 3,2 km

Montesclado – Burg, 6,8 km

Llavorsí – Burg, 9,6 km

Ribera de Cardós – Burg, 10,6 km

Alins – Burg, 12,9 km


Mostra un mapa més gran

Comments are closed.