Menjar al Festival Muda

La cuina durant el Festival MUDA, la portaran bons cuiners i veïns de les nostres contrades.  Amb la seva dedicació procuren elaborar plats amb producte local i de temporada, d’obradors artesans i sempre que es pot, ecològics. Sense sofisticacions, abraçant la cuina tradicional i buscant l’equilibri entre la salut i el gaudi!!! D’aquesta manera volem donar suport als productors locals, a la recuperació de la petita pagesia i retornar poc a poc a una alimentació més equilibrada per al nostre cos i el nostre entorn, d’acord amb la natura que ens envolta i la nostra genètica ancestral.

El bar estarà obert durant el Festival des de les 11h del matí, fins ben entrada la nit. Per facilitar l’organització i per acostar el menjar al públic, habilitem un espai de taules i cadires a la plaça del poble on servirem els menjars i beures.

Dinar popular

Menú: 12€ (inclou 1er, 2on, postre, vi i aigua)

Plats individuals: 6€ els primers, 8€ els segons

  • Amanida verda de temporada
  • Paella de verdures i paella de carn
  • Iogurt d’Ainet o fruita
Lloc i hora: Plaça Major de Burg a les 14h

Vermut MUDA

Pa amb farina ecològica de la Fleca de Muntanya de Rialp acompanyat d’exquisida olivada Tapenade i degustat amb un vermut de la cooperativa de Batea.

 

Lloc i hora: Plaça Major de Burg a les 13h

Berenar i sopar

El magnífic foodtruck “La fresca” de Km Zero on podrem degustar frankfurts ecològics, hamburgueses ecològiques de Pujalt, patates braves naturals i també tindrem oferta vegana, gelats artesans i sense sucres afegits, creps i galets…

Lloc i hora: Plaça Major de Burg

Comments are closed.